H Σιντορέλα είναι η νικήτρια του Next Top Model και ομολογουμένως είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι.
Η Τζένη Μπαλατσινού, όμως δεν πρόσεξε όλα αυτά που προσέξαμε οι υπόλοιποι στην 17άχρονη.
Αυτό που είδε πάνω της και της άρεσε πάρα πολύ, ήταν τα κόκαλα της και συγκεκριμένα η κλείδα της!
Η Ζέτα "κάρφωσε" τον ΡέμοΠαρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 «Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η Ζέ... |
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι γυναίκες και η… βεράντα!Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 O Mιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρότερος έφερνε τι... |
Θύμα διαρρηκτών για 3η φορά η Τένια ΜακρήΠαρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θύμα ληστείας έπεσε η γνωστή ψυχολόγος Τένια Μακρή όταν στις 4 τα ξημερώματα άγ... |
Μυστικός πολιτικός γάμος για την Αγγελική Λάμπρη και τον Αντώνη ΑγγελόπουλοΠαρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Η σχέση τους μετράει από την εποχή του «Παρά πέντε» και έτσι ο Αν... |
Τα βρήκαν Billy Ray και MileyΠαρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Η κόντρα πατέρα και κόρης δεν κράτησε πολύ. Μετά τη συνέντευξή του Billy Ra... |
Mάκης Τσέλιος: «Δέχτηκα απειλές κατά της ζωής μου»Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Ενοχλημένος από τη στάση του γαμπρού του Billy Bo, Χρυσόστομου Βαλσάμη εμφανίζεται ο Μά... |
Xρύσα Παππά: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 «Πέρασα δύσκολα, χωρίς να είμαι όμως και ο Βασιλάκης Καϊλας. Η δουλειά δεν εί... |
|
Επικοινωνία | Διαφήμιση | Όροι Χρήσης | Copyright © 2010 gossip247.gr - All Rights Reserved |